2007. október 1., hétfő

19.

Péntek délelőtt felkerestük a doktorbácsit. Nincs semmi bajod, csak tanácsadásra mentünk.

Megmérték a súlyod (9570g), és megbeszéltük, hogy mit kapj enni ezután a csirke helyett. Javasolta, hogy disznó- és marhahúst adjak, szigorúan sütve, majd párolva. Ezenkívül adjak a főzelékbe minden nap egy egész tojássárgáját, és kevés olajat, lehetőleg olivát. A D-vitamin napi 2-3 csepp legyen. Megvizsgálta a popsid és azt mondta, hogy még nem szép, de az eddigihez képest viszont az. Kaptunk estére egy zsírosabb popsikrémet. Megnézte a köldöködet és azt mondta, hogy lehet, hogy ki fog jönni a sérved, mikor fel fogsz állni... Mondtam neki, hogy már állsz. Megnyomkodta és mondta, hogy szerencsére még nincs kint. Erre mondja, hogy ne járassalak, mire én: nem kell járatnom, körbejárja már a szobát magától is :))))

Közben az is kiderült, hogy születésedkor el volt törve a kulcscsontod, csak a kórházban ezt elfelejtették közölni a nagy sietségben... De azt mondta a doki, hogy nincs vele semmi gond.

Délután voltunk az ismerősünknél babalátogatóban. A kislányt Veronika Virágnak hívják, szeptember 26-án 50cm-el és 3260 grammal látta meg a "napvilágot" éjjel 1óra 34perckor. Nagyon nyugodt baba, mert kb. másfél óra alatt egyszer sem nyikkant meg. Az anyukájának evés miatt fel is kellett ébresztenie. Második baba a családban, úgyhogy tapasztaltak a szülők. Annnnyira édes volt!!!! És olyan hihetetlen, hogy az én babám is nemrég volt ekkora... Természetesen nem hazudtoltad meg önmagad: hangosan kiabáltál, meg akartál fogni mindent, ami karnyújtásnyira volt, dobáltad a csörgőidet...

A másik friss kismama és családja nem díjazta,hogy ilyen aktív vagy, bár megértem, nekem se tetszett volna, ha épphogy sikerül elaltatnom az egynapos babám, egy másik meg pont felüvölti.

Ezúton szeretnénk a szülőknek, Józsinak és Verának jó egészséget és nagyon sok boldog együtt töltött perceket kívánni!!!

Nincsenek megjegyzések: