2008. február 27., szerda

75.

Hétfőn itt volt a tesóm és párja, Ági a messzi Budapestről. Először is azért jöttek, hogy Anyut felköszöntsék, másodszor pedig azért, mert ekkora tudtunk egyeztetni időpontot az Inszollal a bérleti szerződés aláírásáról. Fél 8-kor hívtuk őket, hogy mikor érnek ide, mire mondták, hogy még tuti 2 óra, mert a dugóban araszolnak :( Ehhez képest Anyu fél 10-kor hívott engem, hogy megérkeztek-e már (nem), mert a házuk előtt hatalmas baleset van. Úgy látta, hogy elütöttek egy biciklist, összement 2 autó és egy motor. Én amúgy is nagyon szoktam izgulni mindenkiért, aki kénytelen valamilyen okból vezetni, mert olyan vadállat néhány ember…
Szóval, mondtam Anyunak, hogy most aggódás lett úrrá rajtam, és félve kérdeztem, hogy hasonlít az Ági autójára valamelyik?
Mondja: ja, nem! Csak gondolta, hogy elmondja, hogy mi van ott náluk…
Nem sokkal később megérkeztek a bátyámék is, szerencsére épségben. Az Ágitól természetesen elkunyeráltad (volna) a táskáját bemutatkozásként :) Mikor leültek a kanapéra, én meg odaültettelek közéjük, elkezdtél bújni hozzám, és végső esetben Apához. Pár perc beszélgetés után mi 3-an útra keltünk a hivatalba, Apa maradt itthon Veled.
Mi épp 17 perc alatt végeztünk is. Ennyi idő elég is volt Apának ahhoz, hogy elringasson. Aztán átmentünk Anyuhoz egy fincsi ebéd elfogyasztására :) és jó sokat beszélgettünk a tesómékkal (ez eddig nem volt így).
Mivel még délután is elég szép idő volt, így lementünk homokozni Dorkáékkal. Sajnos, 5 óra után hamar sötétedett és gyorsan hűlt az idő, ezért haza kellett mennünk.


Folytatva ezt a jó kis időtöltést, kedden délelőtt is, délután is homokoztunk egy jót, ha már itt a korai tavasz :) csak győzzük tiszta játszós ruhával :D Este nem is kellett altatni Téged…

Ma délelőtt itt volt egyik munkatársam pletykálkodni kicsit :) Elég ritkán jön, úgyhogy van miről trécselni. Elég jól elszórakoztattad, és kaptál ajándékot is tőle: egy felfújható vonatot, amit (szerintem) strandon lehet használni. Te meg azt hitted, hogy -mivel rá lehet ülni- a játszótéren kell használni, mint a bébitaxit :) Állandóan vitted az ajtóhoz, hogy „akkor menjünk és próbáljuk ki”, nem értetted szegénykém, hogy ez nem „olyan” járgány…
Ekkor bevágtad a hisztit :(, de a kolléganő boldogan nyugtatott és babusgatott. Cserébe elkísértük őt dolgozni. Na, jó, be kellett mennem mindenképp, mert az adópapírt, meg a szabadságigénylőt le kellett adni. Szóval így lett egy közel 2 órás sétánk, aminek a felét békésen átaludtad.
Ma nem volt felhőtlen az idő, ezért a homokozás kimaradt. Nyűgös is lettél estére :( Délután még az Apával való játék hevében kettéharaptál egy követ (borostyánkő) a nyakláncodon… de szerencsére nem nyelted le :)
Jók a fogaid, na!

Nincsenek megjegyzések: