2008. március 14., péntek

80.

Az éjszakáink egyre szörnyűbbek :( !!! Kislányom, nem fogod sose átaludni az éjszakát??? Pár napja, minimum 3x kelsz éjjel. Többnyire inni kérsz, de van, amikor egy hát simogatás is elég. Szerencsére fel sem ébredsz. Csak bedugom a szádba a cumisüveget és már iszod is. Mivel annyit iszol, amennyi az üvegben van, de a pelenka nem tud igazán sok folyadékot elraktározni, ezért cselhez folyamodtam: csak félig töltöm teával az üveget, így mikor elfogy az innivaló belőle, ki is dobod :) Ma kipróbálom, hogy nem teát kapsz éjjel, hanem csak vizet, hátha csak azért iszol ennyit, mert édes az itóka. Már délelőtt óta csak vizet iszol.

Próbálom tanítgatni az állatok nevét, és azt, hogy mit „mondanak” egy képeskönyv segítségével. Már meg tudod mutatni melyik a cica és a nyusznyusz. Arra a kérdésre, hogy „mit mond a kutya?” azt mondod, hogy: ciccic… valaki félreinformált.
Az esti pancsolásba annyira belejöttél, hogy elég nagy hisztit csapsz, mikor kiveszlek a kádból. Rájöttél, hogy a mosóporos pohárral nagy mennyiségben lehet kimerni a vizet. Tegnap már tartanom kellett attól, hogy sikerül eláztatni az alattunk lakókat.

Napközben ezzel szoktad szórakoztatni magad:

- mosópor szétszórása az előszobában- kukából kipakolás

- hűtő és fagyasztó ajtajának kitárása
- fazekak kiszedése a szekrényből, üvegfedőkről fogantyúk letörése -minden nap egyet
- fiókokból kipakolás napi szinten párszázszor –nem értem ezt miért nem unod meg úgy, mint a játékokat???
- cipők, papucsok felpróbálása apró lábaidra, majd végig csoszogás bennük a lakáson

Nincsenek megjegyzések: