2008. május 7., szerda

105.

A hétköznapjaink mostanában elég csendesen telnek, mivel túl sok hang nem jön ki a torkomból. Ezt nagyon élvezed, és ki is használod. Például a reluxa bizdergálást már olyan szintre emelted, hogy erre a hétre várjuk hozzá a szerelőt...ugyanis elszakítottad a kifeszítőzsinórját :( Mintha kicsit alábbhagyott volna a hűtőben turkálási szenvedélyed. Már nem feltétlenül kell mindig becsukni a konyhaajtót. Persze azért, ha nagyon nagy a csend, körmödre nézek, mert akkor valami készül!

Ezen a héten már nem rendeljük az ebédet, hanem újra én főzök, mert szerintem anyagilag is és gyomorilag is így járunk jobban :) Az ebédet továbbra is mértékkel fogyasztod, vagy még úgy sem. Tegnap töltött káposzta volt, hajlandó voltál bekapni belőle egy mikrogrammnyi falatot. Korán örültem, meg 2 rágás után ki is köpted. Tea továbbra is jöhet mérték nélkül. Fel is tűnt, hogy sokkal több pelenka fogy, mint mondjuk 3-4 hónappal ezelőtt. Minden hónap elején megveszem az egy hónapra való pelust egyszerre, így nincs vele gond, hogy épp elfogy, vagy nincs kedvem boltba menni. Eddig 3x48 darab nem hogy elég volt, de maradt is belőle annyi, hogy a 4. hónapra nem kellett vennem pelust. Áprilisban nem lett elég a 3 csomag, de majdnem a 4 se :( Jó lesz már, ha jön a nyár, meg a pucérság :)))

Ma délután 2-re fogorvoshoz vagyok hivatalos. Még a pocakomban voltál, mikor utoljára voltam ott tömetni az egyszem rossz fogamat :) Azóta a tömés kijár :O és tovább lyukadt a fog. Most már fáj is, pedig nekem sose szokott. A Mama fog Rád vigyázni addig. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz, mert abban az időben kellene aludnod. De szerintem, ha a Mama itt lesz, nem fogsz aludni. Délutánra pedig randit beszéltünk meg a Nikivel. Elmegyünk a Sparba babakocsival Neked babaápoló cuccokért :) Remélem az idő is kegyes lesz hozzánk, nem úgy mint múltkor, hogy sz*rrá áztunk :(

Apa ma elment Zalaegerszegre, és úgy néz ki ott is alszik. Fura, mert mikor egyedül mentem a kórházba és Veled jöttem ki onnan, az volt az első (2. és 3.) külön töltött éjszakánk. Ez lesz a második ilyen alkalom...

Casperanyu!

Próbáld meg, hogy létrehozol egy blogot a freeblogon, és ha a bejegyzéseknél hasonlóan néz ki, mint a mostani, akkor csak javasolni tudom ezt a szolgáltatót, mert rettentően egyszerű a kezelése. Elméletben már tudom, hogyan kéne működnie, nagyon szívesen segítek, ha erre esik a választásod. Nekem valamiért még nem olyan, mint kéne, de már felvettem a kapcsolatot a szerkesztővel. Viszont, ha nem sikerül megoldást találnom a problémámra, akkor már tesztelem a blog.hu-t és a blogger.com-ot, és remélem valamelyik már a végállomás lesz.

Nincsenek megjegyzések: