2008. május 14., szerda

108.

Még nem gyógyultál meg :(((

A szemedről a csúnya váladék elmúlt szerencsére, viszont az orrod még javában folyik, és csúnyán köhögsz :((( Bár sokkal jobban nézel ki, mint múlt héten, de látszik a betegség a szemeden. Szerencsére csak ott. Mert a kedvedet nem szegte egyáltalán. Sőt! Ha lehet, akkor még elevenebb vagy. Nagyon élvezed, hogy a betegségre való tekintettel, most több mindent engedélyezünk, így több mindent megengedsz magadnak. Tudom, hogy ez nem jó így, de nagyon szeretném, ha mihamarabb meggyógyulnál.

Az étvágyad továbbra is pocsék! Tegnap sikerült beléd lapátolnom egy fél tányér(babakaja tányér) tarhonyát pörköltszafttal. Az elmúlt 5 napban ez volt az első szilárd táplálék, amit nem köptél ki. Ezen kívül a reggeli és az esti tej az, amit tápláléknak mondhatunk. Aztán egész nap semmi. Szerencsére az ivással nincs gond. Kapsz napi egy üveg alma vagy narancs levet, mert a doki szerint ez jót tesz a gyomrodnak a felköhögött váladék kitakarításában. Továbbra is kapod a gyógyszereket: reggel-este köptetőt, szemcseppet, C-vitamint, este Normaflore-t és Peritolt, és alkalom szerűen orrsprayt. Lehet, túl sok a gyógyszer és jól laksz azzal :S

Tegnap a Nikiékkel elmentünk a tőlünk legtávolabbra eső bevásárló központba, ami oda-vissza 2 óra volt :) hála a teknős gyorsaságomnak :D Odaúton egymás mellett toltunk titeket. A Dorci átnyújtotta az ujját hozzád, egészen a szádig. Te pedig annyira megharaptad, hogy sokáig látszott a fogtérképed az ujjacskáján. Dorci nagyon sírt, én nagyon sajnáltam. Te nem :( És sajnos nem ez volt az első alkalom :( De szerencsédre, Dorci nem egy haragtartó csajszi... Ha így lenne, biztos nem kiabálna már messziről, mikor meglát minket, hogy "Abija, Abija" :) És Niki elmondása szerint ez napjában többször is így van :)

Nincsenek megjegyzések: