2008. augusztus 13., szerda

137.

Vasárnap hatalmas mérföldkőhöz ért a fejlődésed.
Történt ugyanis, hogy aznap ApaMamánál voltunk, aki kertes házban lakik. Mivel nagyon jó idő volt, úgy gondoltam, hogy leveszem Rólad a pelust, hogy minél szabadabban mozoghass. Még soha nem gyakoroltuk előtte, mégis minden szükség előtt szóltál, hogy „pisi”, így ki tudtunk Veled szaladni a fűre. Nagyon élvezted a szabadságot, és rájöttél arra, hogy ha kimondod ezt a szót, ahányan csak vagyunk, mind Veled foglalkozunk.
A délelőtt folyamán olyat tettünk, mint még soha: Apával kocsiba pattantunk és elmentünk Neked medencét venni, mialatt a Mamával voltatok kettesben. Először még tanakodtunk, hogy otthagyjunk-e vele, mert mégiscsak ritkán találkozol vele és újabban nagyon félős vagy, de inkább elindultunk gyorsan, nehogy meggondolhassuk magunkat. Később kiderült, hogy nem igazán hiányoztunk…
Eljött az ebéd ideje és a Mama megkínált az övéből. (Itthon vegetáriánus vagy) Ott simán elfogadtad a húst és a krumplipürét… Aztán pancsoltál a medencében, segítettél Apának kocsit mosni és kergetted a kutyát is. Még mindig csak az tetszik, ha Te vagy a vadász, az már nem jó, ha téged kergetnek.
Fél 6-kor indultunk haza. Mivel kimaradt a délutáni alvás, a kocsiban rögtön elaludtál. Sőt, fel is hoztalak a lakásba úgy, hogy fel sem ébredtél. Ez is ritka. Aztán szinte egyet aludtál reggelig :)

Hétfőn délelőtt Csesznekre kirándultunk, megnéztük a várat. Délután még lementünk a Nikiékkel sétálni egy kicsit.
Örömmel vettem tudomásul, hogy felvettek a bölcsibe!!! 26.-án szülői értekezlet.

Kedden megint csak ApaMamánál voltunk egész nap, így ott megint nem kellett pelus Rád. Pancsoltál, kutyáztál, húst ettél. Hazafele megint elaludtál a kocsiban, de nem tartott reggelig, ezért estefelé még játsziztunk. Nem volt rajtad pelus. Igaz, csak 1 órát voltunk lent, de szárazon jöttél haza. Fürdés előtt kérted is a bilit és majdnem telecsurgattad :)
A mai nap a bolton kívül nem voltunk sehol, így ma is csupaszon töltötted a napot. Megint ügyesen használtad a bilit. Mikor átmentünk a szomszédba (nem tudtam, hogy van-e bilijük), ráültettelek a Zorka wc szűkítőjével a wc-re és oda is belepisiltél. Az ráadásul annyira tetszett, hogy 2 percen belül vagy 3x kéredzkedtél rá :)
Remélem elindultál a szobatisztasághoz vezető rögös úton…

Nincsenek megjegyzések: