2008. december 1., hétfő

190.

Csütörtöknél folytatom: elmentünk a zeneoviba. Még mindig nem ülöd végig a fél órát sem, viszont ma már ráztad a csörgőt, amikor a néni énekelt. És közel a ritmushoz, nem pedig mellé :) Kivételesen csak 2 gyerkőc volt rajtunk kívül, de így is hoztad a formád: Zorkát arcon akartad harapni, Dávidtól meg el akartad venni a Túrórudiját, pedig nem is szereted. Legalábbis, ha veszek Neked, az nem kell. Amúgy egész jól érezted Magad. Bár számodra még a vendégek cipőinek felpróbálása és táskáinak kipakolása is élvezetes dolog :(

Pénteken kapcsolták fel a díszkivilágítást a belvárosban, ahová 3-asban mentünk. Jó, hogy Apa azt mondta, hogy szerinte nem lesz elég egy harisnya meg rá egy farmer, adjak rád még egy vastag nadrágot. Helyette inkább a tavalyi kezeslábast kaptad (hurrá, mér éppen jó!!!), felülre meg pár réteg pulóvert. Kellett is, de ezt csak a 3 órás kint tartózkodás után éreztük igazán. Ami nagyon tetszett Neked: indiánok zenéltek hagyományos dalokat (pl. Let it be...) a Baross úton, a Csónakos szobra (aki -mint később kiderült- meztelenül ül a ladikban, Te pedig egyenesen elmarkoltad a nemes testrészét és hangosan a körülöttünk álló tudomására hoztad, hogy "ott a bácsi punija!"). Tetszett még az is, amikor hazaindulás előtt úgy fél órával megszántalak és kivettelek a kocsiból, hadd futkozz egy kicsit. Nem is álltál meg egy percre sem. Itthon, mikor kicsomagoltalak, akkor éreztem, hogy a kezeid, meg a talpaid bizony elég hidegek lettek :( Nem értem miért nem szóltál, hogy "pázok", mikor itthon is sokszor emlegeted a 26 fokos szobában...
Annyira megérintett az indián zene, hogy éjjel 2x is felébredtél és azt mondtad: "
Hol a bácsi? Menjünk nézni bácsit!", de szerencsére ezután vissza is aludtál :)





Ez egy repülő rendszám :)





Szombaton Apa megint dolgozott, mi meg a Mamánál és a Nikiéknél múlattuk a délelőttöt. Aztán a Niki kitalálta, hogy nézzek körül a neten, hogy van-e az a játék, amit szeretne Neked a Mama Jézuskája hozni :) És volt!!! A Niki licitált is rá, majd talált egy sokkal jobbat, és azt egyből megvettük. Nagyon örültem neki, remélem Neked is ekkora örömet fog okozni!!!
Délután megint a Nikiéknél voltunk. (Nem lehet, hogy únnak már minket???) Ott voltak a tesójáék, meg a Domi is. Amit 3-an produkáltatok (pontosabban Te meg a Domi)... Csak ültünk az ágyon és nevettünk. Kínunkban... Nagyon aranyosak voltatok. Szerintem. Mert nem itthon történt a dolog :) Mert akkor lehet, hogy nem tetszett volna ennyire :)))

Vasárnap vártuk délelőtt a játékot, amit vettünk, de hiába, mert csak késő délután érkezett meg. Utána egyből startoltunk át a Mamához, hogy ott rejtsük el az ajándékot. Míg Apáék elrakták, mi beugrottunk a Nikiékhez, mert visszavittük a Teletubbies dvd-t (ami akkora kedvenc mostanában, hogy a BBC-n reggelente követeled, és nem érdekel, hogy nem magyarul beszélnek benne. Mikor a vége közeledik a mesének és elköszönnek a Tabik, már Te is mondod, hogy "bájbáj"...)
Aztán felmentünk a Mamáékhoz is. Ott is eltöltöttünk kb. 2 órát.
Apa jól rám ijesztett, mert hívtam vagy 20x (szerinte csak 7x) és nem vette fel, pedig máskor 2 csengetés után kinyomja és visszahív. Egyből rohantam haza, hogy nem-e valami baja van? Hazaértem, Ő meg nyugodtan ült a gép előtt és játszott... Szerintem hallani lehetett azt a bizonyos követ, ahogy leesett... Aztán én ijesztettem meg Őt, mert nem csörgött a telefonja. Azt hitte, elveszett. Aztán kiderült, hogy a kocsiban felejtette :)
Míg mi a Mamánál voltunk, Apa kitette a koszorút az ajtóra (minden nap, amikor megyünk le, meg kell csodálni az egyik ajtón lévő koszorút. Ilyenkor elmagyarázom, hogy azért van kint, mert a néni így várja a Mikulást meg a Jézuskát. Úgy látom megérted, mert mindig kérdezed, hogy "
várja Mikulást?"). Mikor hazajöttünk, még a szavad is elállt. Nem akartad, hogy becsukjuk az ajtót, mert akkor nem látod a koszorút. A Mamától kapott adventi csoki kalendáriumot pedig fel kellett tenni a szekrény tetejére, mert nem bírtad megérteni, hogy majd HOLNAP nyitjuk ki, és minden nap egyet eszünk belőle, nem pedig egy nap mindet :)

Amúgy remélem nagyon fog tetszeni a karácsonyfa, meg a rajta lévő égők, díszek, mert akárhová megyünk és égnek a lámpák, hatalmas "
Anya, mi az ott?" kérdéssel rácsodálkozol a karácsonyi fényekre :)

Ezek a mai nap termései:

Apa gatyájában:


Anya zoknijában:


Hát nem szép? :


Uncsi:


2007. december:


2008. december:

8 megjegyzés:

csai írta...

Vávávává!!! Irigy irigy irigy! Mármint a fények felgyúlásának átélése miatt4 Mi sajnos átbetegeskedtük :S!

Abban a csónakban én is ültem, kb 10 éve a szerenád éjszakájának nagggyon végefelé ;)
DE IGEN, SZÉP!

Szépséges kis "Falszas"! csenge szavával élve! :)

Kata írta...

Szépséges leányka, nagyon édes a képeken! :) Az Apa gatyájában képen olyan jót mosolyogtam.:)
Gondolom, hogy mennyire tetszett Neki a díszkivilágítás, nagyon szép, így a képek alapján is.
És a karácsonyfa is biztos fog Neki tetszeni!:)
Puszi Nektek!:)

Timocska írta...

Tényleg nagyon szép! :) És ez az uncsis póz, nagyon vagány! :) :)

ilgya írta...

na a repülő rendszámos kép sem semmi,itt rötyögök magamban..
olyan édes ez a kiscsaj,és ahogy rácsodálkozik dolgokra,mintha Rékáról írnál...a fázás is ismerősen hangzik..
azanya zoknis és apagatyás képe is nagyon ott van....na meg a szarvasos és az uncsis hát azon szét puszilnám....

-krisztina- írta...

Köszi a dícséreteket :) irulok-pirulok :)))

Ilgya! itt is megkérdezem, hátha bekukkantasz még: miért zártál be? és lehetnék továbbra is az olvasótok??????

köszönöm!

ilgya írta...

hova küldhetem a meghívót?

-krisztina- írta...

Ilgya!

szne.krisztina@gmail.com

köszönöm!!!!!!!!

M írta...

Sziasztok! Nagyon cuki a Cicamók!!!Az anorákos képeken olyan kis babás! Az adventi naptárral egy az egyben így jártunk, hatalmas balhét kerekített miatta :-)))
Manka