2009. június 7., vasárnap

291.

Szombat:
  • délután mentünk ApaMamához, aki fél óra alatt úgy kiakasztott, hogy szólni sem volt kedvem hozzá. Azt mondta először is, hogy "semmi látszata annak, hogy én miket tanítottam a Szabinak, mert se verset nem mond, és nem is beszélget"... Hmmm, ez érdekes...
    Utána meg azzal vált le a szívem csücskéről, hogy adott neked egy virágcserepet homokozni, ami egyszer csak kiesett a homokozóból. Ezután nem kerested egy ideig. A kutya erre felkapta és elszaladt vele, te meg utána, de az gyorsabb volt. Persze, elkezdtél hisztizni miatta, de ApaMama úgy rád pirított, hogy "miért kellett odaadni neki?", csak pislogtam. Aztán mikor sikerült visszaszerezned, akkor meg azért szólt rád, hogy "miért vetted el tőle?". Ekkor már rászóltam, hogy nehogy már a kutya fontosabb legyen az unokánál! Kérdeztem tőle, hogy nem hoztunk ki egy vödörnyi cserepet hozzá, amiből esetleg adhatna neked is egyet, ha nem lenne megerőltetés??? Azt mondta, hogy azon gondolkodik, hová is tette... aztán megtalálta, adott is egyet belőle, de az meg törött volt, amit egyből vittél is a kukába :) Erre azt válaszolta, hogy "adtam neki, de kidobta!"
    Utána már csak leromboltad, amit épített neked várat, de azt is kommentálnia kellett "azt hiszed, hogy fogok neked építeni ezután, ha mindig csak lerombolod?" Nem is csodálom, hogy már kedved sem volt homokozni...
    Remek hangulatban jöttünk haza ismét.
Vasárnap:
  • Apa kívánságára kilátogattunk az Aranypartra, mert hagyományőrző nap és kirakodó vásár volt. Nem volt éppen kánikula, de nekünk ez az idő tökéletesen megfelelne egész nyárra :)
  • Apa nézte a harcosok bemutatóját, meg az árusokat, de téged csak a játszótér érdekelt.
  • hazajöttünk ebédelni, meg aludni, hogy forma 1 után újra mehessünk. Alvásod alatt szakadt az eső és Apa már teljesen letett arról, hogy visszamegyünk. Az eső pedig elállt, te is ettél jól az ebédből, így visszamehettünk. 5 óráig voltak programok.
  • utána elmentünk az újonnan nyílt Lidl-be bevásárolni holnapra, meg a következő hétre. Este szépen ettél vacsit, meg kaptál csokit és csipszet is :)
  • 9 után nem sokkal aludtál el.

Robi!


Névnapod alkalmából itt is köszöntünk téged!!! Remélem, hamarosan tudunk találkozni :)


Nincsenek megjegyzések: