2007. szeptember 7., péntek

10.

Mikor felébredtünk ez a kép fogadott (nem mintás a body...) :


Lehet nem látszik jól a képen, de először a hátad közepéig, majd mikor levetkőztettelek, a tarkódig f.sos lettél. Úgyhogy reggel fejest ugrottál a kádba, mivel azt sem tudtam mit csináljak veled.

Ez pedig tegnapi. Hipp alma-banán desszert:


Nagyon ízlett neked... pedig nem most ettél először ilyet.

Az előző képeken látható "játékokról" csak annyit, hogy álmomban sem gondoltam volna, hogy nincs az a drága játék, ami felülmúlna egy jó kis tesco-s szatyrot vagy üdítős flakont. Csak tudnám, minek gyártank játékokat? Talán, hogy a felnőttek el tudjanak játszani valamivel...
Apa azt mondta (mikor még pocakos voltam), hogy alig várja, hogy vehessünk játékokat a gyereknek, de csakis olyat, amilyen neki annak idején nem adathatott meg. Volt is elszontyolódás, mikor megtudta, hogy kislány leszel. Megoldotta annyival, hogy megsimogatta a pocakom és odasúgta neked: "Ezért gyűjtöttem éveken keresztül a katonákat, hogy kislány legyél??? Nem baj, nem kapsz Barbie-babát! Katonákkal fogunk játszani!!!" :)))))
Szóval visszatérve az előbbi gondolatomhoz, megnyugtató, hogy nem csak Téged érdekelnek inkább a -számunkra- haszontalan dolgok. Pedig Apa még mondta is, hogy ne tegyek fel olyan képet, amin kupi van, meg szemétből vannak a játékok, mert azt hiszik, mi nem is veszünk neked rendes játékokat.

Nincsenek megjegyzések: