2007. október 10., szerda

22.

A napi többszöri étkezésnek köszönhetően sokat változott az éjszakánk (meg annak, hogy tápszert is váltottunk = Mildibé rizzsel).

Hétfőn vacsira megetted az ebéd maradékát, amire eddig nem volt példa. Azután 9-kor még felhörpintettél egy üveg tápit. Igaz, éjjel 2-kor felébredtél inni egy kis vizet, de enni csak 4kor kértél.

Tegnap szintén sokszor ettél, viszont a főzelék sehogy sem akart lecsúszni vacsira. Mivel Apa sokáig dolgozott, így egyedül kellett pancsolnod. Utána megittál egy üveg tápit, amin el is aludtál. Mikor épp áttettelek a kiságyba, betoppant Apa (10kor). Persze nincs este Apa-puszi nélkül, ezért fel is ébredtél a jogos jussodért :) Aztán végig kellett nézni ahogy Apa vacsizik. Evés közben jön meg az étvágy - még egy fél üveg tápi volt soron, majd az alvás. Legközelebbi ébredés fél 5-kor volt, és megállapítottam, hogy átaludtad az éjszakát!!!

A lakással kapcsolatos terveink kissé füstbe szálltak, mert kiderült, hogy pénzt csak akkor adnak, ha van pénzünk... Vannak előzetes költségek, ami kb. 200 ezer, meg utólagos (pl.százalékolni a lakás után) kb. ugyanannyi... Mivel nekünk nincs ennyi, ezért talonba került a saját kuckó terve... Remélem azonban mielőbb beszámolhatok a kedvező fordulatról ;)

Nincsenek megjegyzések: