2007. november 14., szerda

36.

Az evésben sikerült oda jutnunk, hogy iszol tejet reggel és este, éjjel nem. Napközben próbállak etetni mindenfélével, általában kevés sikerrel. A főzeléket nem engedem kihagyni. Lehet kicsit drasztikusnak tűnhet, de azt MUSZÁJ!

Tegnap viszont az történt, hogy Apa nekiállt oldalast enni főtt krumplival. Talán még a nyálad is kicsordult... Ültél Apával szemben, közben dolgoztál nagyon a porszívócsövön (mert ez a kedvenc) és nagyokat nyeltél. Krumplit ugyan nem ettél, de kenyeret oldalas zsírba tunkolva, azt igen. Meg kézből. Aztán Apa felvetett néhány kérdést, az evésével kapcsolatban.
Pl.:nem lehet, hogy csak a bébihordozóban utálsz már enni?
Nem lehet, hogy csak a kanállal van valami problémád?
Nem tudom, mi lenne a megoldás... Azért etettelek eddig a hordozóban, mert abba bele lehet csatolni, így nem mászkálsz ki belőle, mint az etetőszékből. Én is észrevettem, hogy úgy sokkal szívesebben elfogadod a "katonát", ha kézből adom, de csak nem etethetem így mindig??? Még kifli, pogácsa vagy husi OK, de a főzelék??? Bízom benne, hogy napokon belül kialakul valami nálad valami rendszerféle, mert vissza akarom kapni a jól evő (zabagép) kisbabámat!!!

Igaz, nagy a rendetlenség, de kit érdekel? Végre sikerült így is lefényképeznem Téged:


Azt meg majdnem elfelejtettem, hogy az első szavad: DE.
Érted a jelentését, mert mindig akkor használod, ha valamire azt mondom: NEM, és folytatod az addigi tevékenységedet...

Nincsenek megjegyzések: