2009. január 23., péntek

228.

Tegnap este 6-kor követelted, hogy menjünk fürödni. Mivel nem láttam rossznak az ötletet, 3/4-ig töltöttem a kádat, betelepítettem a párologtatót és mentünk pancsolni. Egy órát töltöttünk bent. Aztán jött Apa, és mondta, hogy már csípi a szemét az illóolaj, szálljunk ki. Ezután egyből bebújtunk az ágyba, de persze még nem aludtunk el, bár én már tudtam volna... Néztük a tv-t, dumálgattál. Valamikor 9 körül megébredtem, hogy: Apa, hol a Szabi??? aztán Apa mondta, hogy már átvitt a szobádba. Aztán visszaaludtam.
Fél 1-kor hívtál Magadhoz. Átmentem hozzád, Te ültél az ágyon és kérdezted, hogy "hoj a bicicim?", meg "medünk a bölcsibe?", meg "kéjek tejcit... kéjek üdítőt", meg "nem alszok... Anya nem alszik... Apa főkelt" meg ilyenek. Aranyos voltál nagyon, csakhogy ez a kérdezz-felelek eltartott fél 3-ig. Ekkor már nem nagyon voltam álmos. Te viszont visszaaludtál :) (Ja, közben megmértem a hődet, de nem voltál lázas, csak hőemelkedésed volt)
Reggel, alig hogy Apa felkelt, Neked is kinyílt a szemed. Gyorsan elmentél wc-re én meg melegítettem tejet. És bár sikerül kifújnod a nózidat, de reggel elővettük a porszívót is. Sikerült egy adag cuccot leszívni. Az elején még tetszett, de a másik orrlyuknál már le kellett fogom Téged. Bölcsibe indulás előtt megint megmértem a hődet, de 36,9 volt, így elvittelek.

Bölcsi 5. nap:

Kölcsönkértem a Tündétől a bicajt, így azzal mentünk a bölcsibe. Nem is volt baj, mert egy kicsit megcsúsztunk, de így legalább időben odaértünk. Összevontak 2 csoportot, mert olyan sok a gyerek :$ Megint nem búcsúzkodtunk.
Gyorsan eltekertem az Államkincstárba leadni a támogatás igénylőt és hazatekertem. Közben Apával felhívattam a dokit, hogy náthás vagy és néha van egy kis hőemelkedésed, elmenjünk-e hozzá, vagy tud tanácsot adni telefonon keresztül. Azt mondta, hogy ne menjünk el, mert dugig van a rendelő és ha nincs más baj, akkor kár lenne ott összeszedni valamit. Orrcsepp, nurofen, calcimusc meg kitartás, mert elég rossz időben keztük a bölcsit, így előfordulhat, hogy sokáig eltart :( Ha valami más i lesz, akkor mehetünk hozzá. De nem lesz!
Elindítottam a mosógépet és indultam Érted.
Mikor jött a Szilvi néni ajtót nyitni, furcsálltam, hogy miért jössz Te is vele, mert mindig bent szokott hagyni a csoportban addig. Aztán kinyitotta az ajtót és elkezdtél zokogni... Hatalmas könnycseppek potyogtak a szemedből :( Mondta, hogy pityeregtél már bent is, igaz nem ennyire, de gondolja, hogy összefüggésben lehet a náthával, hogy most egy kicsit el vagy anyátlanodva. Megmérte ő is, hogy nem vagy-e lázas, de még hőemelkedésed sem volt.
Azért búcsúzóul mondtad neki, hogy jössz hétfőn is :)

Már napok óta próbáljuk beléd "erőszakolni" a citromos teát, mert milyen jó is az... erre, önszántadból, magában eszed a citromot:


(itt 2 kép 2x van...hihihihi)

Megtanultál a szobában biciklizni :) remélem már az idő is kedvezni fog a bringázáshoz:


Édi voltál nagyon már korán reggel, mert mindig úgy indul a nap, hogy már fél 7-kor biciklizni szeretnél, de ma mondtad, hogy "koján van... pölkelnek embejek" (korán van, fölkelnek emberek).

3 megjegyzés:

ilgya írta...

Föladom Dávidnak feladványként,úgyis imádja ezeket a párkeresős feladatokat....hihihi
mindig csak ámulok,hogy milyen fejlett ez a lány,nagyon ügyes,hogy már biciklizik,le vagyok nyűgőzve.
Reméljük nem lesz beteg.

Bianka és Karina írta...

Biztosan nem leszel beteg!:)))Küldünk néhány baciűző puszát a biztonság kedvéért!:)))
Nagyon ügyi vagy,hogy a bölcsibe ilyen jól beszoktál.:))Biztosan más lesz már hétfőn,akkor sokkal jobb kedved lesz.:)))

Én is imádok a lakásban bicizni,meg mocizni.:)))
Pusza!

csai írta...

Nagyon ügyes.
Mi bizony levittük a pincébe, úgyhogy várjuk a jó időt, hogy mehessünk! :)
Remélem nem nyelt be Szabi semmit.