2009. július 28., kedd

305.

Hétfőn reggel 9-kor autóba ültünk és elindultunk Esztergomba. Teljesen spontán történt a dolog, nem készültünk rá semmivel. Komáromban meg is kellett állnunk a Tescónál, hogy vegyünk enni-innivalót, aztán mentünk is tovább.
10 km-rel az úti célunk előtt elaludtál az autóban, és megígértettem Apával, hogy nem keltünk fel. Így amikor megálltunk a Bazilika parkolójában, még vártunk úgy fél órát, hogy magadtól ébredj fel. Ezután belevetettük magunkat a kirándulásba.
Nem nagyon tudok leírni semmit, mert az, hogy "nagyon szép" nem elég rá, szebben meg nem tudom részletezni. Még itthon kérdeztem is Apától, hogy csak megnézzük a Bazilikát és jövünk is haza? De kitöltötte az egész napunkat. Fél 6-ra értünk haza. A lépcsőn már úgy cipeltetted magadat, mert nagyon elfáradtam...
Aztán amikor a Tündi felhívott, hogy lemegyünk-e a játszira velük, egyből felpattantál, hogy menjünk homokozni! Úgyhogy este 8-ig még játszottunk is (nem mintha nem dáradtam volna el amúgy is eléggé...).


Itt vannak a képek!

2 megjegyzés:

ilgya írta...

De jó!! Szuper kis kirándulás kerekedett belőle!! Azért nem semmi 100 ft-ot elkérni a mécsesekért....
Micsoda panoráma van odafentről.....nagyon szép Esztergom!köszi az élményt!

-krisztina- írta...

Ilyen kirándulások alkalmával szoktam úgy érezni, hogy nem akarom látni a tengert, mert annyi gyönyörű hely van itthon is...
A Bazilika párkányán állva a vas korlátból is vizet facsartunk, annyira féltünk ott fent. megfogadtuk, hogy soha többé nem megyünk oda fel.
amúgy 413 lépcső vezet fel oda, a jegyszedő a felén innen van még, és egy szóval nem mondta, hogy még több, mint 200 lépcső hátra van... :)