2012. február 29., szerda

Február

Ebben a hónapban a legfontosabb esemény a Mama szülinapja volt :) egyre közelebb kerül a nyugdíjhoz :D
Az úgy volt, hogy 18-án délután jöttek a Robiék, addigra Apa is hazafuvarozott téged. Egy csomó dolgot elterveztem arra a hétvégére, végül semmi nem valósult meg belőle, de ezt senki nem bánta. Dolgoztam aznap délelőtt, délutánra meg se erőm, se kedvem nem volt semmihez, úgyhogy rögtönöztünk: jó volt a rendelt pizza vacsorára, esti séta a park körül, éjszakai ágyba bújás.
Másnap úgyis a Mama kényeztetését élveztük :) megvendégelt minket ebédre, így semmire nem volt gondunk.

Nem emlékszem, hogy februárban történt-e, de a lényeg, hogy kinőtted az október elején vett 16-os bicajodat, úgyhogy eggyel nagyobb kategóriára váltottunk. Kölcsön kaptuk egyik ismerőstől az ő épp használaton kívüli bicaját, így most azt nyúzod. A lábad még nem éri el teljesen a talajt, csak pipiskedve, de nagyon ügyes vagy vele. Piros, váltós, van rajta kulacstartó, és vettünk hozzá lakatot is.

1 megjegyzés:

M írta...

Jó olvasni Rólatok! Ejha, milyen magas most Szabina??? MI épp most tárgyaltuk meg, hogy a Nyuszi még bőven kihúzná idén a 12-es bicajjal, amit 3-5 éves korig ajánlanak - de aztán épp jött ismerőstől egy alkalmi vétel. A sors keze! :-)